Bod aanvragen

Beleggingspand verkopen in Breda

Neem contact op

Geen makelaarskosten
Geen last van verkoopstress
Geen ontbindende voorwaarden
Home » Beleggingspand verkopen Breda

Bent u in het bezit van een beleggingspand dat u wilt verkopen in Breda? Bij Verkoop Direct Uw Huis bent u zeker van directe verkoop. Wanneer u uw beleggingspand te koop zet, wilt u snel zekerheid hebben. Hier zijn verschillende redenen voor. Zo kan het dat u werkloos bent geraakt, gaat emigreren of interesse heeft in een ander beleggingspand. Wij zijn in staat om uw beleggingspand direct op te kopen.

Snel uw beleggingspand verkopen

Dankzij onze snelle werkwijze is het mogelijk om snel uw beleggingspand te verkopen. Wanneer u uw beleggingspand telefonisch of per e-mail aanmeldt, komen wij zo snel mogelijk langs voor een bezichtiging. Geeft u aan dat het écht haast heeft? Dan kan het zelfs mogelijk zijn om vandaag nog uw beleggingspand te verkopen. Bij ons verkoopt u uw onroerend goed namelijk zonder tussenkomst van een makelaar. U verkoopt uw beleggingspand direct aan een opkoper. Dit levert veel voordelen op. Zo hoeft u uw pand niet verkoopklaar te maken en hoeft u niet steeds nieuwe kijkers te ontvangen. Bovendien gaat de onderhandeling sneller en betaalt u geen makelaars- en advertentiekosten.

Hoe kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan voor u klaar.

 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Woningen door ons verkocht

Ook uw woning kunnen wij direct voor u verkopen.

 

Ook uw woning snel verkocht?

Doe mij een bod

Geen sprake van ontbindende voorwaarden

Wij kopen en verkopen dagelijks allerlei soorten onroerend goed. Een van de redenen dat particulieren hun beleggingspand aan ons verkopen is omdat er geen sprake is van ontbindende voorwaarden. Een van de meest bekende ontbindende voorwaarde is ‘onder voorbehoud van financiering’. Daarnaast zijn er nog tal van ontbindende voorwaarden waardoor de verkoop uitgesteld wordt. Komt u in overeenstemming met Verkoop Direct Uw Huis? Dan heeft u uw beleggingspand definitief verkocht. Dát is het voordeel van verkopen aan een investeerder. Kies voor zekerheid en meld uw beleggingspand telefonisch of per e-mail aan. Bel naar 076-5218999 of mail naar info@verkoopdirectuwhuis.nl.

huis in Breda