Bod aanvragen

Huis verkopen bij scheiding in Breda

Neem contact op

Geen makelaarskosten
Geen last van verkoopstress
Geen ontbindende voorwaarden
Home » Huis verkopen bij scheiding in Breda

Wilt u uw huis verkopen bij scheiding in Breda? Als u graag op korte termijn uw woning wilt verkopen, biedt Verkoop Direct Uw Huis uitkomst! Wij begrijpen dat scheiden een erg lastige situatie is en dat het verkopen van uw huis bij scheiding deze situatie er niet makkelijker op maakt. Gelukkig zijn wij in staat u direct uit deze lastige situatie te verlossen. Verkoop Direct Uw Huis, gevestigd in Breda, biedt u namelijk de mogelijkheid om direct uw woning te verkopen. Ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Direct uw huis verkopen bij scheiding geeft rust

Bent u in gemeenschap van goederen getrouwd? Dan zijn jullie ieder voor de helft eigenaar en schuldenaar van de woning en de hypotheekschuld. Wanneer u gaat scheiden, is het prettig om dit zo snel mogelijk te regelen. Gelukkig kunnen wij veel voor u betekenen. Meld uw woning vrijblijvend telefonisch of per e-mail aan en een van onze specialisten komt zo snel mogelijk langs voor een bezichtiging. Binnen drie dagen ontvangt u een bod op uw woning. U bepaalt vervolgens of het bod u voldoende perspectief biedt. Is de koopakte ondertekend? Dan delen jullie de opbrengst van de verkoop. Een groot voordeel is dat u bij ons geen makelaarskosten betaalt. Bovendien ontvangt u direct het verkoopbedrag. Wij begrijpen dat een snelle verkoop van uw woning erg prettig is in een emotionele tijd.

Hoe kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan voor u klaar.

 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Woningen door ons verkocht

Ook uw woning kunnen wij direct voor u verkopen.

 

Ook uw woning snel verkocht?

Doe mij een bod

Andere opties om uw huis te verkopen bij scheiding

Wil één van jullie graag in het huis blijven wonen, maar is dat financieel niet haalbaar? Dan is het, bij scheiding, ook mogelijk om het huis te verkopen en terug te huren. Dit is direct geregeld. Zo hoeft u niet beide een nieuwe woning te zoeken en zit u niet met dubbele woonlasten. Een andere optie is om te kiezen voor het inruilen van uw woning. Wellicht is er voor één van jullie een andere geschikte woning, welke financieel haalbaar is. Wilt u graag weten wat u het beste kunt doen in uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 076-5154506 of stuur een e-mail naar info@verkoopdirectuwhuis.nl. Wij bespreken de verschillende opties met u, zodat u zorgeloos uw huis kunt verkopen bij scheiding.

huis in Breda