Bod aanvragen

Bij scheiding uw huis in Brabant verkopen

Neem contact op

Geen makelaarskosten
Geen last van verkoopstress
Geen ontbindende voorwaarden

Home » Huis verkopen bij scheiding Brabant

Wilt u uw huis verkopen bij scheiding en woont u in Brabant? Als u graag op korte termijn uw woning wilt verkopen, biedt Verkoop Direct Uw Woning uitkomst! Wij begrijpen dat scheiden een erg lastige situatie is en dat het verkopen van uw huis in Brabant bij scheiding deze situatie er niet makkelijker op maakt. Gelukkig zijn wij in staat u direct uit deze lastige situatie te verlossen. Verkoop Direct Uw Huis, gevestigd in Breda, biedt u namelijk de mogelijkheid om direct uw woning te verkopen. Ontdek onze diensten.

Direct uw huis verkopen bij scheiding in heel regio Brabant

Bent u in gemeenschap van goederen getrouwd? Dan zijn jullie ieder voor de helft eigenaar en schuldenaar van de woning en de hypotheekschuld. Wanneer u gaat scheiden, is het prettig om dit zo snel mogelijk te regelen. Gelukkig kunnen wij veel voor u betekenen. Vraag eenvoudig een bod aan en een van onze specialisten komt zo snel mogelijk langs voor een bezichtiging. Binnen drie dagen ontvangt u een bod op uw woning. U bepaalt vervolgens of het bod u voldoende perspectief biedt. Is de koopakte ondertekend? Dan delen jullie de opbrengst van de verkoop. Een groot voordeel is dat u bij ons geen makelaarskosten betaalt. Bovendien ontvangt u direct het verkoopbedrag.

Hoe kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan voor u klaar.

 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Woningen door ons verkocht

Ook uw woning kunnen wij direct voor u verkopen.

 

Ook uw woning snel verkocht?

Doe mij een bod

Ontdek alle opties om uw huis in Brabant te verkopen bij scheiding

Heeft u niet te maken met een scheiding, maar met het overlijden van uw echtgenoot en is het financieel niet haalbaar om in uw woning te blijven wonen? Dan is het mogelijk om het huis in Brabant te verkopen en terug te huren, ook bij scheiding. Zo hoeft u geen nieuwe woning te zoeken en zit u niet met dubbele woonlasten. Een andere optie is om te kiezen voor het inruilen van uw woning. Wilt u graag weten wat de beste optie is in uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 06 155 195 19 of stuur een e-mail naar info@verkoopdirectuwhuis.nl. Wij bespreken de verschillende opties met u, zodat u zorgeloos uw huis in Brabant kunt verkopen bij scheiding.

huis in Breda
Verkoopdirectuwhuis