Bod aanvragen

Huis verkopen en terughuren

Neem contact op

Geen makelaarskosten
Geen last van verkoopstress
Geen ontbindende voorwaarden

Home » Huis verkopen en terughuren

Zoekt u een geschikte partij waar u uw huis aan kunt verkopen en terughuren? Laat dit dan gerust over aan Verkoop Direct Uw Huis. Wij ontzorgen al ruim twintig jaar particulieren die snel hun huis willen verkopen. Voor bijvoorbeeld ouderen is dit een ideale oplossing. Ze hebben vaak een flink vermogen, maar dit vermogen zit vaak in hun huis. Veel ouderen verhuizen liever niet, maar willen wel de waarde van hun woning verkrijgen. Voor situaties zoals deze is het verkopen en terughuren van uw huis een perfecte oplossing!

Uw huis verkopen en terughuren: de voordelen

Verkoop uw woning gemakkelijk en snel aan Verkoop Direct Uw Huis uit Breda en blijf wonen in uw vertrouwde huis door deze terug te huren. Dit is de ideale oplossing wanneer u wilt profiteren van de waarde van uw woning zonder te hoeven verhuizen. U ontvangt de koopsom van uw woning en bent vanaf dat moment huurder. Het voordeel is dat ook het onderhoud van de woning niet meer in uw handen ligt, maar uitbesteed wordt. Wilt u zorgeloos blijven wonen in uw huidige woning en de opbrengst van uw woning volledig tot uw beschikking hebben? Kies dan voor verkopen en terughuren van uw huis en profiteer van onder andere de volgende voordelen:

  • U bent 100% zeker van de verkoop van uw woning.
  • U beschikt direct over het vrijgekomen kapitaal.
  • U blijft wonen in uw eigen vertrouwde huis.
  • U heeft geen zorgen over het onderhoud of de waardevermindering van uw woning.
  • U betaalt geen makelaars- en advertentiekosten.
  • U bespaart op jaarlijks terugkerende lasten, zoals onroerend zaakbelasting en opstalverzekering.

Hoe kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan voor u klaar.

 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Woningen door ons verkocht

Ook uw woning kunnen wij direct voor u verkopen.

 

Ook uw woning snel verkocht?

Doe mij een bod

Vraag naar de mogelijkheden

Kiest u voor het verkopen en terughuren van uw huis? Dan komen we bij u langs om uw wensen te bespreken en uw woning te taxeren. Vervolgens brengen wij een bod uit op uw woning en bespreken we uw toekomstige huurprijs. Uiteraard kijken we ook naar uw financiële situatie. Is het haalbaar voor u om de huur te betalen? Wanneer er een overeenstemming bereikt is, wordt alles officieel vastgelegd door een notaris. Tot slot ontvangt u uw netto verkoopbedrag. Het verkopen en eventueel terughuren van een appartement is naast een huis ook mogelijk bij ons. Heeft u interesse in een van onze diensten? Bel dan naar 06 155 195 19 of stuur een e-mail naar info@verkoopdirectuwhuis.nl.

huis in Breda
Verkoopdirectuwhuis