Bod aanvragen

Huis verkopen erfenis

Doe mij een bod

Home » Huis verkopen erfenis

Overweegt u om uw huis uit erfenis te verkopen na het overlijden van uw ouders? Bij het erven van een woning komt er veel op u af. Dat kan erg lastig zijn, omdat u uw aandacht wilt richten op het verlies van uw dierbare. In deze emotionele periode kan het erg lastig zijn om te kijken wat u het beste kunt doen. Toch is het verstandig om snel te handelen in deze situatie. Wij helpen u graag! Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en nemen de tijd om u goed van dienst te zijn. Zo kunt u, na het overlijden van uw ouders, het huis uit erfenis gemakkelijker verkopen.

Redenen om uw geërfde huis te verkopen na het overlijden van uw ouders

Naast emotionele redenen, zijn er een aantal financiële redenen om een huis uit erfenis te verkopen. Het is zonde om de woning een periode leeg te laten staan. Indien de woning te lang leeg staat heeft u te maken met achterstallig onderhoud van bijvoorbeeld de tuin. Bovendien is het verstandig om het huis uit erfenis binnen acht maanden, na het overlijden van uw ouders, te verkopen. Zo voorkomt u dat u erfbelasting betaalt. Daarnaast kan het lang leegstaan van de woning invloed hebben op de woonverzekering. Zo kan de dekking voor inbraak-, lekkage-, ruitschade en vandalisme komen te vervallen. Het direct verkopen van uw huis uit erfenis kan daarom financiële voorspoed brengen. U bent dan meteen van onnodige kostenposten af zoals onderhoudskosten, kosten voor de woningverzekering en eventuele vaste lasten.

Hoe kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan voor u klaar.

 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Ook uw woning snel verkocht?

Doe mij een bod

Voorkom overbodige kosten en kies ervoor om uw huis uit erfenis direct te verkopen

Na het overlijden van uw ouders kunt u uw huis uit erfenis snel een eenvoudig aan ons verkopen. Wij zijn namelijk in staat om uw woning direct op te kopen. Meld uw woning telefonisch of per e-mail aan en wij zijn u zo snel mogelijk van dienst. U betaalt bij ons bovendien geen makelaars- en advertentiekosten. Voorkom executieverkoop van uw woning. Voor het aanmelden van uw woning of het stellen van vragen over het verkopen van uw huis na het overlijden van uw ouders belt u naar 076-5218999 of stuurt u een e-mail naar info@verkoopdirectuwhuis.nl.

Woningen door ons verkocht

Ook uw woning kunnen wij direct voor u verkopen.

 

Verkoopdirectuwhuis