Bod aanvragen

Nieuw huis kopen als het oude nog niet is verkocht in Brabant

Neem contact op

Geen makelaarskosten
Geen last van verkoopstress
Geen ontbindende voorwaarden

Home » Nieuw huis kopen oude nog niet verkocht Brabant

Wilt u een nieuw huis kopen, bijvoorbeeld nieuwbouw, maar heeft u uw oude huis nog niet verkocht in Brabant? Dat kan erg vervelend zijn. Is uw huidige woning te klein of heeft u een droomhuis op het oog en bent u bang dat iemand anders u voor is? Natuurlijk wilt u eerst uw huidige woning verkopen, omdat u anders misschien in de problemen komt met de financiering. Gelukkig bieden wij u een oplossing. Het voorkomen van dubbele woonlasten kan gemakkelijk door uw oude huis in regio Breda snel aan ons te verkopen. Heeft u uw oude huis nog niet verkocht en wilt u op korte termijn een nieuw huis kopen in Brabant? Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Zonder zorgen een nieuw huis kopen, terwijl uw oude huis nog niet verkocht is in Brabant

Beschikt u over twee woningen, omdat u bijvoorbeeld nieuwbouw of een nieuw huis wilt kopen, maar u uw oude huis in Brabant nog niet verkocht heeft? Dan kunt u ervoor kiezen om uw huidige huis of appartement direct op te laten kopen door Verkoop Direct Uw Huis. Het direct vinden van een koper kan een uitdading zijn. Wij hebben echter een uitgebreid netwerk van makelaars en adviseurs door heel Nederland. Hierdoor zijn wij in staat om snel uw huis op te kopen waardoor dubbele woonlasten in regio Breda worden voorkomen. U profiteert direct van wegvallende hypotheeklasten én u betaalt geen makelaars- en advertentiekosten. Maakt u zich maar geen zorgen meer over het kopen van nieuwbouw in Brabant als uw oude huis nog niet verkocht is. Wilt u vandaag, zonder kosten en zonder zorgen, uw huis verkopen of inruilen? Vraag dan direct een bod bij ons aan.

Hoe kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan voor u klaar.

 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Woningen door ons verkocht

Ook uw woning kunnen wij direct voor u verkopen.

 

Ook uw woning snel verkocht?

Doe mij een bod

Het voorkomen van dubbele woonlasten: vraag naar de mogelijkheden bij ons in Breda

Het hebben van dubbele woonlasten is zonde van uw geld en moet u daarom proberen te voorkomen met behulp van ons bedrijf in Breda. Wanneer u uw woning bij ons aanmeldt, komen wij vrijblijvend bij u langs en brengen wij binnen drie werkdagen een bod uit op uw woning. Is er overeenstemming wat betreft de prijs en opleveringsdatum? Dan stelt de notaris de koopakte op. Bent u het ermee eens? Dan gaan beide partijen over tot ondertekenen. Wilt u nieuwbouw of een nieuw huis kopen maar vindt u dit eng, omdat uw oude huis in Brabant nog niet verkocht is? Onze professionals helpen u verder. Dit geldt ook voor het verkopen van een perceel. Twijfel niet langer en bel naar 06 155 195 19 of stuur een e-mail naar info@verkoopdirectuwhuis.nl.

huis in Breda
Verkoopdirectuwhuis