Bod aanvragen

Nieuw huis kopen terwijl de oude nog niet verkocht is

Neem contact op

Geen makelaarskosten
Geen last van verkoopstress
Geen ontbindende voorwaarden
Home » Nieuw huis kopen oude nog niet verkocht Breda

Wilt u een nieuw huis kopen in Breda, bijvoorbeeld nieuwbouw, maar heeft u uw oude huis nog niet verkocht? Dat kan erg vervelend zijn. Is uw huidige woning te klein of heeft u een droomhuis op het oog en bent u bang dat iemand anders u voor is? Natuurlijk wilt u eerst uw huidige woning verkopen, omdat u anders misschien in de problemen komt met de financiering. Gelukkig bieden wij u een oplossing. Het voorkomen van dubbele woonlasten kan gemakkelijk door uw oude huis snel aan ons te verkopen. Heeft u uw oude huis nog niet verkocht en wilt u op korte termijn een nieuw huis kopen? Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Zonder zorgen een nieuw huis kopen, terwijl uw oude huis nog niet verkocht is in Breda

Bezit u liever niet over twee woningen, omdat u bijvoorbeeld nieuwbouw wilt kopen, maar u uw oude huis nog niet verkocht heeft? Dan kunt u ervoor kiezen om uw huidige huis of appartement direct op te laten kopen door Verkoop Direct Uw Huis. Het direct vinden van een koper kan een uitdading zijn. Wij hebben echter een uitgebreid netwerk van makelaars en adviseurs door heel Nederland. Hierdoor zijn wij in staat om snel uw huis op te kopen. U profiteert direct van wegvallende hypotheeklasten én u betaalt geen makelaars- en advertentiekosten. Maakt u zich maar geen zorgen meer over het kopen van nieuwbouw of het nieuwe huis dat u zo graag wilt, terwijl uw oude huis nog niet verkocht is. Wilt u vandaag, zonder kosten en zonder zorgen, uw oude huis verkopen? Meld dan zo snel mogelijk uw huis bij ons aan.

Hoe kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan voor u klaar.

 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Woningen door ons verkocht

Ook uw woning kunnen wij direct voor u verkopen.

 

Ook uw woning snel verkocht?

Doe mij een bod

Dubbele woonlasten gemakkelijk voorkomen

Het hebben van dubbele woonlasten is zonde van uw geld en moet u daarom proberen te voorkomen. Naast het betalen van de hypotheekrente, betaalt u bijvoorbeeld ook voor uw opstalverzekering. U kunt dit geld voor een beter doel gebruiken, bijvoorbeeld voor uw verhuizing. Wanneer u uw woning bij ons aanmeldt, komen wij vrijblijvend bij u langs en brengen wij binnen drie werkdagen een bod uit op uw woning. Is er overeenstemming wat betreft de prijs en opleveringsdatum? Dan stelt de notaris de koopakte op. Bent u het ermee eens? Dan gaan beide partijen over tot ondertekenen. Dus wilt u nieuwbouw of een nieuw huis kopen maar is uw oude huis nog niet verkocht? Dan weet u dat u bij ons goed zit. Dit geldt ook voor het verkopen van een perceel. Twijfel niet langer en bel naar 076-5154506 of stuur een e-mail naar info@verkoopdirectuwhuis.nl.  

huis in Breda