Bod aanvragen

Opkoper huizen

Doe mij een bod

Home » Opkoper huizen

Opkoper van huizen gezocht? Wij zijn uw betrouwbare en professionele partner. Er zijn verschillende redenen om uw huis te verkopen aan een opkoper. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u wilt genieten van uw pas aangekochte huis, maar dat u nog veel zorgen heeft omdat uw oude huis nog te koop staat. Met ruim 20 jaar ervaring nemen wij graag al uw zorgen uit handen.

Het voordeel van het verkopen van uw woning aan een opkoper van huizen

Welke voordelen heeft u wanneer u ervoor kiest om uw huis te verkopen aan een opkoper? Ten eerste maken huizen opkopers het makkelijk voor u om uw woning snel te verkopen. Zo weet u zeker dat u snel verlost bent van uw dubbele hypotheeklasten. Daarnaast is een groot voordeel dat u zich geen zorgen hoeft te maken over makelaars- of notariskosten. Deze kosten nemen huizen opkopers voor hun rekening. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de financiële situatie van de koper. Wanneer u uw huis gaat verkopen aan een opkoper, weet u zeker dat het goed zit op het gebied van financiering. Tot slot voorkomt u executieverkoop. Wat als uw woning helemaal niet verkocht wordt omdat het aanbod op de woningmarkt veel groter is dan de vraag? Ook hier hoeft u zich geen zorgen over te maken.

Hoe kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan voor u klaar.

 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Ook uw woning snel verkocht?

Doe mij een bod

Méér dan alleen uw woning kopen

Onze huizen opkopers doen echter meer dan alleen uw woning kopen. Of u nu definitief afstand wilt doen van uw woning of huizen opkopers zoekt die de woning direct aan u willen terugverhuren: in beide gevallen bent u bij Verkoop Direct Uw Huis aan het goede adres. Wanneer u uw huis meteen weer huurt, is de belastingvrije overwaarde voor u. Hoe dan ook: voor daadkrachtige en betrouwbare huizen opkopers zit u bij Verkoop Direct Uw Huis zeker goed. Neem vrijblijvend contact op en doe snel zaken! Bel naar 076-5154506 of stuur een e-mail naar info@verkoopdirectuwhuis.nl. Wij doen dan snel een openingsbod en geven u vervolgens ruimte om te onderhandelen.

Woningen door ons verkocht

Ook uw woning kunnen wij direct voor u verkopen.