Bod aanvragen

De executieverkoop van uw huis tegenhouden

Doe mij een bod

Home » Woning inruilen

Wilt u uw woning inruilen of heeft u hier eigenlijk nog nooit over nagedacht? Wij geven u graag deskundig advies en nemen uw zorgen uit handen. Een van de oorzaken om te kiezen voor de inruil van uw eigen woning is wanneer de woningmarkt vastzit en de woningprijzen blijven dalen. Daarnaast kan het zo zijn dat u, vanwege werk, naar een andere plaats moet verhuizen of dat u een ander huis op het oog heeft. In veel gevallen kan een woningruil effectief zijn. Lees snel verder en ontdek wat de voordelen zijn van de inruil van uw eigen woning.

Redenen om te kiezen voor woning inruilen

Wilt u uw woning verkopen vanwege een vastzittende markt? De woningprijzen blijven maar dalen en u maakt zich zorgen. Het is dan de moeite waard om het inruilen van uw huis te overwegen. Zo voorkomt u namelijk executieverkoop van uw woning. U wilt natuurlijk uw woning niet te ver onder de marktwaarde verkopen. Bovendien wilt u niet te lang wachten met het verkopen van uw woning. Wanneer u kiest voor het inruilen van uw huis voorkomt u dat u met een dubbele hypotheek komt te zitten. Dubbele woonlasten leiden tot veel zorgen en dat is erg vervelend. Indien u kiest voor de inruil van uw eigen woning bij een makelaar, betaalt u uiteraard makelaarskosten. Kiest u voor woningruil bij Verkoop Direct Uw Huis? Dan betaalt u geen makelaarskosten. Bovendien heeft u bij ons een grote kans dat u een woning vindt van een geschikte partij waarmee u uw huis kunt inruilen. Wij beschikken namelijk over veel opgekochte woningen en hebben veel vraag van particulieren die hun woning willen verkopen. Er is een grote kans dat beide partijen interesse hebben in de inruil van hun eigen woning. Het inruilen van duurdere woningen tegen goedkopere woningen is uiteraard mogelijk. Er komt dan een verrekening van de kosten.

Hoe kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan voor u klaar.

 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Ook uw woning snel verkocht?

Doe mij een bod

Kies voor het inruilen van uw huis

Kiest u voor een inruil van uw eigen woning? Dan heeft u naast het voordeel dat u geen dubbele woonlasten heeft, het voordeel dat u op dezelfde dag kunt verhuizen. U heeft geen onverwachts uitstel van de verkoop, maar heeft snel duidelijkheid. Bent u benieuwd naar welke mogelijkheden wij voor u hebben op het gebied van woningruil? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan dan samen met u op zoek naar een geschikte match en luisteren daarbij naar uw wensen. Bel naar 076-5154506 of stuur een e-mail naar info@verkoopdirectuwhuis.nl.

Woningen door ons verkocht

Ook uw woning kunnen wij direct voor u verkopen.