Bod aanvragen

Woning verkopen zonder makelaar in Breda

Neem contact op

Geen makelaarskosten
Geen last van verkoopstress
Geen ontbindende voorwaarden
Home » Woning verkopen zonder makelaar Breda

Wilt u geld besparen door uw woning te verkopen zonder tussenkomst van een makelaar in Breda? Dan denkt u er waarschijnlijk eerst aan om zelf uw woning te verkopen. Een betere optie is om uw woning direct te verkopen aan een opkoper. Wij zijn uw betrouwbare partner en helpen u graag. U verkoopt namelijk gemakkelijk en snel uw woning aan Verkoop Direct Uw Huis. Naast het besparen van makelaarskosten, heeft het nog veel meer voordelen. Lees verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Bespaar geld en kies ervoor om uw woning te verkopen zonder makelaar

Het is begrijpelijk dat u uw woning wilt verkopen zonder tussenkomst van een makelaar. Dit bespaart u namelijk veel geld. Een makelaar vraagt een percentage van de verkoopprijs, ook wel makelaarscourtage genoemd. De makelaar neemt uw zorgen uit handen, geeft advies over de vraagprijs van uw woning en onderhandelt over onder andere de prijs. Dit is erg fijn, maar het kost u veel geld. Kiest u ervoor om uw woning te verkopen zonder makelaar? Dan is het af te raden om dit geheel op eigen houtje te doen. U moet namelijk veel verstand hebben van wat uw woning waard is en bovendien moet u goed kunnen onderhandelen. Daarnaast bent u veel tijd en geld kwijt aan adverteren. Gelukkig bieden wij u uitkomst. Verkoop via Verkoop Direct Uw Huis uw huis direct aan een betrouwbare opkoper. U betaalt geen makelaars- en advertentiekosten én geeft al uw zorgen uit handen. Bovendien is het mogelijk om vandaag nog uw huis te verkopen zonder tussenkomst van een makelaar. Verkoop uw woning snel en verlos uzelf van verkoopstress.

Hoe kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan voor u klaar.

 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Woningen door ons verkocht

Ook uw woning kunnen wij direct voor u verkopen.

 

Ook uw woning snel verkocht?

Doe mij een bod

Meld uw woning aan

Heeft u interesse in het verkopen van uw woning zonder tussenkomst van een makelaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor het verkopen van uw beleggingspand zijn wij u graag van dienst. U kunt uw woning gemakkelijk telefonisch of per e-mail bij ons aanmelden. Dit is geheel vrijblijvend. Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u een deskundig advies ontvangen alvorens het aanmelden van uw woning? Neem dan gerust contact met ons op en bel naar 076-5154506 of stuur een e-mail naar info@verkoopdirectuwhuis.nl.  

huis in Breda